1080° vízcsaptoldalék

1,100 Ft ÁFA-val

A vízcsap-felszerelés 1080°-ban forgatható minden irányban, és 2 vízkibocsátási lehetőséggel rendelkezik: permet és sugár. Használhatja a konyhában és a fürdőszobában,

14 készleten

1 db vásárlása
1,100 Ft
Összese:
1,100 Ft
Vásároljon 2 db-t és takarítson meg 0%-t
1,100 Ft
1,200 Ft
Összese:
Vásároljon 3+ db-t és takarítson meg 0%-t
1,100 Ft
1,100 Ft
Összese:
  • A termékek azonnal elő vannak készítve a szállításra
  • A termék reklamáció és a termék visszaküldése nálunk ingyenes
1080° vízcsaptoldalék
1,100 Ft ÁFA-val

Tanácsot kér a választáshoz? Nem tudja, hogy melyik terméket válassza? Írjon nekünk:

Mail: info@recentia.hu

Rendelésért hívja: +36 14 518 870

A csaptelep hosszabbítót úgy tervezték, hogy a víznyomás szabályozásával és a pazarlás megakadályozásával vizet takarítson meg, így praktikus és költséghatékony megoldást jelent.

1080 fokos nagy szögben történő elfordítás

Ez az új mosogató csaptelep levegőztető forgó robotkarral 1080 fokban forgatható, szabadon hajlítható vagy összehajtható, könnyen elfordítható a csaptelep a kívánt irányba, így a vízsugár a mosogató minden sarkába eljut, kényelmesebb az arcmosáshoz, gargalizáláshoz és a mosogató tisztításához, könnyű tárolás.


Kettős funkciójú vízáramlás kialakítása

2 vízáramlási mód. Gyengéd buborékos vízsugár és erős zuhany. Erőteljes permetező zuhany üzemmód, nagynyomású vízöblítés üzemmód a gyors edényeltávolításhoz és mosogatótisztításhoz, miközben vizet takarít meg. Oxigénnel dúsított habáramlási mód, amely lágy érzetet és permetmentes vízsugarat eredményez kéz- és arcmosáshoz. A két üzemmód között könnyen válthat a lyukasztó hegyének elforgatásával.


Egyszerű telepítés

A csaptelepek 99%-ához illeszkedik: Nincs szükség fejlett vízvezeték-szerelési technikákra és szerszámokra, csaptelepünk közvetlenül kézzel, másodpercek alatt felszerelhető. Alkalmas konyhákhoz, mosogatócsaptelepekhez, fürdőszobai csaptelepekhez és mosdócsaptelepekhez.


Több ezer elégedett vásárló

Több ezer vásárlónk vásárolt már csaptelepet Ön előtt, és csak pozitív visszajelzéseket kaptunk tőlük, többet a weboldal alján olvashat.

A csaptelep meghosszabbítása nagyon praktikusnak bizonyult a fürdőszobában és a konyhában, így ideális választás számos célra, például mosogatáshoz vagy teljes körű személyi higiéniához.Tökéletes választás mosogatáshoz a mosogatóban vagy teljes körű ápoláshoz a fürdőszobában!

Lehetősége van választani a lágy, zuhanyszerű vízsugár vagy a folyékony vízsugár között, így két hatékony módot kínál a víz elvezetésére.

A csaptelep hosszabbítót úgy tervezték, hogy a víznyomás szabályozásával és a pazarlás megakadályozásával takarékoskodjon a vízzel, így praktikus és költséghatékony megoldást jelent.

Használata egyszerű; mindössze annyit kell tennie, hogy kicsavarja a meglévő perlátort a csapból, és kicseréli erre a hasznos és gazdaságos hosszabbítóra.

Az 1080°-os forgatási funkcióval a csaptelep tartozékot könnyedén beállíthatja az igényeinek megfelelően, például felfelé döntheti a kényelmes arcmosáshoz vagy megfordíthatja a gyors öblítéshez, így sokoldalú kiegészítője lesz mosogatójának.

DualFaucet, egy 1080°-ban elforgatható csaptelep-felszerelés Optimalizálja a napi rutinját, miközben vizet takarít meg! A csaptelep hosszabbító kiváló kiegészítője konyhai vagy fürdőszobai mosogatójának, így hatékonyabbá és környezetbarátabbá teszi a napi teendőket.

A hosszabbító minden irányba – balra, jobbra, felfelé és lefelé – 1080°-kal elforgatható, így rugalmas és sokféle felhasználásra alkalmas. A legtöbb szabványos csaptelephez illeszkedik, így kompatibilitást és kényelmet biztosít a felhasználó számára.

Két vízkieresztési lehetőség van – egy lágy, zuhanyszerű vízsugár és egy folyékony vízáramlás -, így a felhasználók kiválaszthatják az igényeiknek leginkább megfelelő módszert.A nyomó üzemmódot szándékosan úgy tervezték, hogy vizet takarítson meg, így környezetbarát megoldást jelent.

A kényelmesebb arcmosás érdekében a fúvóka könnyen felfelé fordítható, így biztosítva a kényelmet és a könnyű használatot.

A megfelelő víznyomásnak köszönhetően a fúvóka oxigénnel dúsul, így kíméletesebb a bőrhöz és hatékonyabb a tisztítás. A mosdókagyló tisztításához egyszerűen fordítsa el a csapot, és öblítse le könnyedén a szennyeződéseket.

A bővítmény beszerelése és karbantartása egyszerű és problémamentes, így a felhasználók minimális erőfeszítéssel élvezhetik előnyeit.

Tulajdonságok

  • A konyhában és a fürdőszobában is használható
  • Anyaga: ABS
  • A csomag tartalma: 1x csapfelszerelés

Gyakran ismételt kérdések

Meddig tart a kézbesítés?

Ha a rendelést munkanapon 12 óráig adja le, akkor a terméket a következő munkanapon kézbesítjük.

Honnan szállítják a megrendeléseket?

A rendeléseket a raktárunkból, Cseh Köztársaság, Hraniceből szállítjuk.

Ha a termék nem tetszik, visszaküldhetem?

Igen, a nem használt terméket kézbesítéstől számítva 14 napon belül visszaküldheti.

Mennyi ideig érvényes a garancia?

A termékre 2 év garancia van.

Van -e üzlet, ahol a terméket megnézhetjük?

Nincs. Üzletünk nincs.

100% kockázatmentes vásárlás

Ha a termék nem felel meg Önnek, a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszaküldheti, és mi visszatérítjük a vételárat.

info@recentia.hu
+36 14 518 870

100% kockázat nélküli vásárlás

Visszaküldheti nekünk a terméket, és mi kérdés nélkül visszatérítjük a vételárat.

info@recentia.hu

100% biztonságos vásárlás

EXPRESSZ kézbesítés

100% megelégedettségi garancia

2 év garancia

További információk

Tömeg 0.05 kg
Méretek 3 × 6 × 12 cm